Privacy & cookie statement

In het kader van mijn dienstverlening verwerkt rolandceelen.nl (hierna: “ik”) gevestigd aan de Kronenburgersingel 21, 6511 AL te Nijmegen persoongegevens. Vanzelfsprekend ga ik zo veilig en zorgvuldig mogelijk om met de persoonsgegevens van klanten, prospects, leads en websitebezoekers. In dit privacy statement leg ik  uit waarom en op welke manier ik persoonsgegevens verwerk. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun kun je mij bereiken op 06 – 100 111 06 of via contact@rolandceelen.nl

Persoonsgegevens

Ik verwerk o.a. de volgende persoonsgegevens: naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer, interessegebieden, surfgedrag en IP-adres. De meeste persoonsgegevens verstrek je zelf aan mij, bijvoorbeeld door het invullen van een contactformulier. Andere gegevens verwerk ik met jouw toestemming door het bezoeken van mijn website. Daarnaast gebruiken ik cookies op mijn website. Over cookies lees je onderaan de pagina meer.

Doeleinden & grondslagen verwerking persoonsgegevens

Ik verwerk persoonsgegevens voor het uitvoeren van een overeenkomst of voor het uitvoeren van het gerechtvaardigd marketingbelang van Rolandceelen.nl. Zo gebruik ik persoonsgegevens om met je in contact te komen. Ook versturen ik af en toe een nieuwsbrief waarmee ik je graag informeer over nieuws en ontwikkelingen binnen mijn branche. Wanneer je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, dan kan je je vanuit iedere nieuwsbrief uitschrijven. Tot slot wil ik  graag via het surfgedrag op mijn website beter inzicht krijgen in de behoefte en interesses van mijn (potentiële) klanten.

Rechten van betrokkenen

Iedere betrokkene heeft een aantal rechten, bijvoorbeeld het recht op informatie en inzage en het recht op vergetelheid.Ik zal altijd mijn uiterste best doen om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wanneer je van je rechten gebruik wilt maken, kun je een mail sturen naar contact@rolandceelen.nl.

Bewaartermijn persoonsgegevens

We bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Beveiligen van persoonsgegevens

Het is belangrijk dat jouw persoonsgegevens op een veilige manier verwerkt worden. Daarom zijn mijn servers uitgerust met beveiligingssoftware. Daarnaast verstuur ik gegevens alleen via een beveiligde internetverbinding (‘https’).

Derden

Voor de uitvoering van sommige van mijn diensten schakel ik andere dienstverleners in. Dit zijn onze verwerkers. Daarnaast gebruik ik Google Analytics voor het analyseren van websitebezoek. Deze partijen verwerken alleen persoonsgegevens wanneer ik ze daartoe opdracht geef. Mocht je hierover vragen hebben of wil je weten wie mijn specifieke verwerkers zijn, neem dan contact met mij op via bovenstaande contactgegevens.

Links naar andere websites

Op mijn website tref je als service soms hyperlinks aan naar websites van derden. Ik draag geen verantwoordelijkheid voor de omgang door die partijen met jouw persoonsgegevens. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende partij.

Cookie statement

Ik maak op mijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdens het internetten worden opgeslagen op je computer, laptop of telefoon. Ik kan cookies van mijzelf of derden plaatsen op mijn website. Dit doe ik om mijn website optimaal te laten functioneren, mijn dienstverlening te verbeteren en voor het efficiënt uitvoeren van mijn campagnes. Op mijn website kun je toestemming geven voor het plaatsen van cookies of soortgelijke technieken.
Er zijn verschillende soorten cookies. Hieronder vind je een overzicht van cookies die geplaatst worden door mijn website.

Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies zijn cookies die ervoor zorgen dat mijn website goed werkt. Ze onthouden welke gegevens of voorkeuren je eerder hebt ingevoerd en zijn noodzakelijk voor de technische werking van applicaties op onze website, zoals formulieren.

Analyse cookies

Met behulp van analyse cookies ontvang ik  informatie over het functioneren van de website, de meeste bezochte pagina’s etc. Deze informatie gebruik ik om mijn website steeds verder te verbeteren. Zo worden via Google Analytics gegevens over het surfgedrag verzameld en kan ik  zien hoe bezoekers de website gebruiken. Ik gebruik deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van mijn website.

Social, advertising & tracking cookies

Met deze cookies is het voor mij mogelijk om surfgedrag op de website te volgen, zoals de pagina’s die bekeken worden. Met deze informatie kan ik op maat gemaakte advertenties tonen op mijn website en op websites van derden. Ook derde partijen, bijvoorbeeld social media, die via mijn website cookies plaatsen, kunnen op deze manier advertenties afstemmen op het surfgedrag van mijn bezoekers.

Verwijderen van cookies

Wil je de geplaatste cookies verwijderen? Dit kan eenvoudig via je browser. Informatie over het verwijderen van cookies vind je hier:

Versie privacy- en cookiebeleid

Dit privacy- en cookiebeleid kan worden gewijzigd. De laatste versie is van 18 oktober 2019.